DORIEN BEYENS

WIE BEN IK?

DORIEN BEYENS

Ik ben Dorien Beyens, mama van 1 KANjer van een dochter en 2 KANjers van zoontjes.

Ik heb de opleiding kleuteronderwijzeres en lerares lager onderwijs gevolgd. Hierdoor heb ik veel ervaring met alle leeftijden.


Sinds enkele jaren ben ik ook zorgcoördinator op basisschool De Negensprong in Poppel. Ik begeleid kinderen met leerproblemen, ontwikkelingsvoorsprong, sociaal-emotionele problemen. Door het uitvoeren van deze job is mijn passie ontstaan om kinderen te helpen. Een kind dat niet goed in zijn vel zit, terug gelukkig maken is het mooiste dat er is.


Ik heb hiervoor verschillende opleidingen/bijscholingen gevolgd, ondermeer over ontwikkelingsvoorsprong bij kinderen, hoogbegaafdheid, autisme, beelddenkers enzovoort.


Vandaar dat ik beslist heb om in 2016-2017 de opleiding tot kindercoach te volgen. Na de eerste lesdag wist ik meteen: Dit is mijn ding! Dit wil ik nog meer doen! Met een ruime ervaring als zorgcoördinator was de knoop snel doorgehakt. En zo zijn we dan gestart…!


Intussen heb ik niet stil gezeten. In 2018-2019 voltooide ik mijn opleiding nog verder tot kinder- en jongerentherapeut.


REN   VER.

DUIK   DIEP.

DROOM   GROOT.

LACH   HARD.

© KANjers  |  Dorien Beyens - Gilseinde 63, 2380 Ravels   |   dorien@kanjers.be   |   KANjers op Facebook